Howdy, mijn naam is Martin Michiels, (Daddy Redneck).
Ik ben geboren in Heerlerheide ( Limburg) en woon in Venlo.
Na een hele tijd in een rockband te hebben gespeeld zo ongeveer 25 a 30 jaar geleden, heb ik de microfoon aan de wilgen gehangen.
Omdat de country altijd wel als een rode draad door mijn leven heeft gelopen, heb ik een poosje geleden de microfoon weer eens tevoorschijn gehaald en ben weer rustig aan gaan zingen en dat bevalt me prima. Ik geniet ervan om op het podium te staan en het maakt me gelukkig als ik dan zie hoe mensen genieten van mijn songs!
Graag breng ik de oude country songs ter gehoren zoals: Union Mare - Waylon Jennings, Long Black Train - Josh Turner,  maar ook de nieuwere countrysongs vind ik mooi mits ze mij wel raken.
Sinds kort heb ik een mooie akoestische gitaar gekregen dus ben druk aan het oefenen om mezelf te begeleiden. Met mijn nieuwe apparatuur is het plaatje dan compleet en kan ik wat vaker zelfstandig op een podium staan.
Ondertussen ben ik in de studio geweest en heb al een paar mooie songs opgenomen. Graag wil ik dit in de toekomst gaan uitbreiden zodat ik ooit een Cd uit kan gaan brengen.
Mijn motto is;
Mijn songs te zingen voor mensen die het graag horen en door mijn muziek geraakt worden.

We Love Country Music